Weblap véleményezés

Keresés
Hírlevél

ASPC#C++CSSDelphiFlashJavaJavaScriptPascalPerlPHPPythonuniPaaSVisual BasicVisual C++  »    
nyitotta: Tóth Bence, idő: 2004.04.17., moderátor: netangel
  Értesítés változás esetén Felvétel kedvencekhez Küldés emailben
Sorrend:
Időzóna:
Blokkméret:
Oszd meg!
Na, végre talán befejeztem a fórummotoromat:
http://www.pyrocenter.hu/forum/forum.php
Kíváncsi lennék rá, mit szóltok hozzá. Meg lehet próbálni feltörni, és ha sikerül, akkor nekem kell szólni!
A html egy kicsit talán kusza az elején, mivel ezt eredetileg úgy terveztem, hogy letölthetővé teszem (sőt, még most is így akarom, ha majd lesz rá időm), így pár dolog ahhoz kell, hogy önmagában is állhasson.
http://www.clcsarquitectos.com/main_en.html
Ez a legjobb lap amit valaha láttam... előzmény
Jó éjszakát mindenkinek én elmentem a dolgomra, mert hív a kötelesség. További jó fórumot. Aztán nem összeveszni mint a múltkor !
Kösz! előzmény
Egyre jobb a kedved . Jót tesz Neked a fórum. Éppen itt az ideje. előzmény
a betűméretet én sem értettem..
van CSS, minden okosan be van állítva..
Firefox-szal minden oldalon állítom, ahogy akarom..
amugy eddig nem is tudtam, hogy lehet állítani, mert sose használtam, és sztem igy van ezzel több miillió ember előzmény
Ezért mondom, hogy a Flash előnyeit úgy is ki lehet használni, hogy ne hülyíti + a felhasználót. Én ezt vallom. Nem mindig sikerül de törekszem rá. A hangokat nem komálom én sem, de ha kell, hát alkalmazom. Amit mutattam azon nincs hang, nem is kell rá, nem is lesz. Amúgy multimédiát lehet úgy is csinálni, hogy nem veri szét az agyad a káosz miközben nézed. Erről nem a flash tehet, hanem azok akik túladagolják, mint a narkót.
A flash oldalak látszólag nem igazán hatékonyak keresőoptimalizálás szempontjából, (de csak látszólag) mert van egy két kimondottan támogatott trükk, ami a góglinak is tetszik. Oszt megoldjuk... előzmény
A Te böngésződön nem lehet betűméretet állítani vagy, mi?
Hát ezen jót röhögtem...
Próbáld ki pl. a Firefoxot. CSS ide vagy oda, hadd mondjam már meg, hogy mekkora betűket akarok olvasni! Szerintem a felhasználó úgy sem akar magának rosszat, pl. hogy "na jól kitolok vele, visszaveszem 2ptosra a betűket!", nem?
Ez nem volt épkézláb gondolat szerintem.

Visszatérve a flashre: tényleg nem találják a keresők + aztán egy-két helyre jó ha bevillan, de én is úgy vagyok vele, hogy hanyagolnám.
(Szerintem a marketing!=weblap az interneten, ami apartmant akar elsózni. Hogy mégtöbbet kötekedjek) előzmény
láttam a linket.. ez tiszta flash, az enyémben egy darab sincs

a galery-t néztem, az nem tetszett, hogy a kis thubnail-okban alig lehet vmit látni a képből.. az más dolog, hogy frankón ugrál minden biztos nehéz volt megcsinálni..
amugy a hangokbol kicsit sok, és idegesítő..

amugy nekem nem jön be annyira a flash:
1. sok ember nem tudja megnézni, mert nem ért annyira a géphez, nincs lejátszója a böngészőben stb...
2. a keresőgépek (pl. google) sem találják+ ill. sorolják be olyan hatékonyan, mint egy szöveges oldalt.. előzmény
Nem tudom, hogy van-e ingyenes tárhely banner nélkül, de évi 5000 Ft-ért 50 MB, + php, mysql, meg még egy csomó barobság, meg webadmin, meg kuty.f.sza minden + annyi emilcím, amennyi jólesik. Na olyan van. Meg ha egy kicsit többet fizetsz,(mondjuk 8-at) akkor ez felbővül 100 megára, meg emelheted. Ennyi pénzér' nem sok. Ha már a webet marketingre használod vagy mi a fenére. Nem ?
Amúgy megismétlem a linket:http://www.clcsarquitectos.com/main_en.html
Ezt a világot idézi a lapod. Akár mi is volt a szándék, nem volt rossz a választásod. Ennyi.
A betűméret: lehet, hogy az én hülyeségem, de html oldalnál jó, ha a böngészőböl nem tud a felhasználó belpiszkálni a betűméretbe. A tiéden a szövegméret állítható. De nem baj, csak mondom... előzmény
Köszi!
nem javasoltam ilyen csilli-villi oldalt, ez csak egyszerűen jó a szemnek //bár ízlések és pofonok..

Valamilyen tájképre én is gondoltam, meg az apartmanról is.. de aki csináltatta, csak ilyen volt neki egyelőre... mondtam is, hogy csináljon majd a házról, kívülről..

felül villogó... hát igen.. dy.hu ingyenes tárhely

van INGYENES tárhely banner nélkül? //ez volt a kikötés..

marketing szempontból miért jobb, ha jobb oldalon van? nekem csak így tetszett, és rám lett bízva, azért lett ilyen.. talán mert az emberek legtöbbje jobb kezes, és jobb kézzel paskolja az egeret!? ..lehet ez hülyeség..

a betűk mérete állítható..
van CSS fájl is, hogy ne lenne

Na én megmondom őszintén, hogy ez a fajta megoldás már tetszik. Mert az igaz, hogy a forma retro hangulatú, de hát hol van az megírva, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelően kell egy lapnak kinézni. Az angolok is konzervatív módon öltözködnek, de az nem azonos a maradisággal. Valahogy ennél a lapnál is ez a helyzet. Konzervatív, de nem maradi. Tiszta áttekinthető és a képek sem akarnak olyat mutatni , amit nem tud a kégli. Külön jó, hogy a szokással ellentétben a jobb oldalra kerültek a menük. Ez így látszólag semmiség, de marketing szempontból volna jelentősége, persze, ha kiakarná használni a tulaj a lap egyéb adottságai mellett.) Amit nem értek, de ha agyonvertek akkor se: mi a p.nak ragaszkodnak egyes tárhelybérlők olyan szolgáltatóhoz, aki reklámot helyez el a lap tetején, amikor van annyi olcsó tárhely banner nélkül. Persze most ha a szolgáltató azonos veled, akkor rosszat szóltam, de vállalom. előzmény
Azért nem kell gúnyolódni. Amúgy a marketing szót ki nem állom, de nincs jobb kifejezés. Arról van szó, hogy nem mindegy, hogy bizonyos linkeket hova helyezel. És ha azoknak a "bizonyos" linkeknek előnyös helyet biztosítasz a lapodon, akkor kis apartman ide, vagy oda, de többre lehet vele menni, mint gondolod. De Te nem hiszel az ilyen "tudományos" dolgokban. Igazad van. de a multkor a házunk előtt (tervrajzokhiányában)a markológépnek ásás előtt kiingázták a földkábelt. Aztán mondtam nekik, hogy inga ide, vagy oda, az 2 m-el odébb van. Elhitték. előzmény
Tele van szép dolgokkal, de mondtam a flashsel kapcsolatban a vélményemet.

de marketing szempontból volna jelentősége
Figy! Pár szobás apartmanokról van szó. Annyira nem kell ám ezt tudományosan értékelni. "Marketing szempontból" jobbra előnyösebb a menü? Miket megtudok...
Ezt tanítják is, ugye? Szóval ennek doktora is van meg minden? Fejlődik a világ. előzmény
Van egy lap:
http://www.clcsarquitectos.com/main_en.html
Szeretem a tiszta fehér világot. Az apartmanoson is ez "köszön" vissza. Egyébként az apartmanos minden hibája ellenére nagyon jó irányba halad. És meg is fog érkezni.Szerintem...
De van valami amire senki nem figyelt fel. "Külön jó, hogy a szokással ellentétben a jobb oldalra kerültek a menük. Ez így látszólag semmiség, de marketing szempontból volna jelentősége"
Ezt írtam és komolyan gondolom.
előzmény
Mit értettem félre?
Nekem egyáltalán nem tetszik az az apartmanos. "Oda van rakva egy információs papír" (a weblap), aztán olvasd el, meg nézd meg a képeket, ennyi! előzmény
A lapnak melyik része? Tartalom, elkészítés ? Nem Te vagy a Radala ?
Djcomplex: Amúgy van egy hátránya is ennek a fórum dolognak. Nem látjuk egymást közben. Így aztán van amit valaki teljesen félreért. De mindegy. előzmény
Ja mondjuk engem a lap része érdekel én azért vagyok felelős.
Radala kollega csak most tette be harmadszor, ha jól számolom, pesze lehet, hogy nem... előzmény
"Na meg hát ha szerinted ez tényleg olyan, mint amit a vendéglátóipar igényel, akkor tényleg köszi a véleményedet" Mi a bajod a http://www.lipotiapartman.dy.hu -val. Még nem írtál róla, csak áttételesen cikizted. előzmény
Aranyosak a rongybabák. Tetszik a feleségemnek (a babák). Nála ráadásul szakmábavág. előzmény
Gondoltam ne kellejen mindig visszamenni, ha valaki tudni akarja miről van szó. Nem reklámozom, van annak elég. De ha nem tetszik, hát nem rakom be többször a linket, csak mégegyszer utoljára... Csak vicceltem. elvégre: előzmény
Kezdek besokallni ettől a kampánytól, amit csinálsz neki...Elég idegesítő, hogy minden második postodban reklámozod a lapodat.

Speciel a babákat sem ötödször teszi be kedves radala kollega. előzmény
ennyi, most csak a flash oldaláról, aztán lehetne még ragozni, de egyenlőre ennyi.
www.tiszapart.hu
előzmény
Köszi, már javítom is. Látod ez valahogy kimaradt. Meg áll az ész... előzmény
Na mégegyszer
Rongybaba, Waldorf baba előzmény
"11
1
1
1"
megjött, kösz.

work: Az, hogy beírtam "1"-et minden sorba, azt aszonta, hogy "üzenet elküldve" arra utal, hogy nincs normális ellenőrzés.
Egyéb? Hát igen. Üres...De majd alakul.

előzmény
Mondom, még nics kész. Vannak ötleteim, a hogyan továbbra, a sok üres keret "valamiknek" a helye, de várok tőletek is újakat...
előzmény
Látod az én véleményemre viszont adhatsz
Én mondom, hogy nem ez kell előzmény
No látod ezért jó ez a topik, mert rávilágít, hogy valóban pont abba a hibába estem, amit más szemére vetek, ráadásul valószínűleg előbb. Igazad van, a telefonszám tényleg gáz. Le is fogom venni azt a sort. De ezt hogy érted:"A mailküldő pl. csak ürességet ellenőriz."
Mégegyszer a lap:www.tiszapart.hu
Amúgy mint írtam szívesen veszek minden ötletet. Egyéb ?
előzmény
Nem is tudom. Bizonyos elemei nagyon tetszenek. Például a menük. De az összhatás nekem mégsem jön be. Talán a sok üres keret. A végigfutó villanás, meg a bérelhető reklámfelület nagyon tuti, de azért valahogy vagy öncélú vagy nem tudom milyen de valami nem oké.
előzmény
Oszd meg!