Weblap véleményezés

Keresés
Hírlevél

ASPC#C++CSSDelphiFlashJavaJavaScriptPascalPerlPHPPythonuniPaaSVisual BasicVisual C++  »    
nyitotta: Tóth Bence, idő: 2004.04.17., moderátor: netangel
  Értesítés változás esetén Felvétel kedvencekhez Küldés emailben
Sorrend:
Időzóna:
Blokkméret:
Oszd meg!
Akkor én is bemutatnám a legújabb gyermekemet: Szakmarathon

Hozzáteszem, hogy nem vagyok webfejlesztő úgy istenigazából, de azért ne kíméljetek. A design nem az én munkám, és a fejléc még le is lesz cserélve.

IE6 kompatibilitás nem volt szempont, ahogy az sem, hogy minden böngészőben ugyanúgy nézzen ki - IE7-ben hiányzik a menüelemek baloldali lekerekítése, ezt tudom.
Hi,

Tetszik, letisztult, amilyennek egy portálnak lennie kell. Nekem egy dolog nem tetszik, hogy minden középre rendeztél, mármint a szövegeket.
Valamint én egy kicsit jobban tördelném az oldalt. Túl egyszerű és "unalmas" kinézete van így, hogy minden ugyan akkora (széles) boxokban van.

Pl.: videók és képek lehetnének egy boxban és azon belül elszeparálva valahogy, mint pl ahogy a "recent rating changes"-t is megcsináltad.
Szóval én valahogy több boxot használnék különböző méretekkel, de hát persze ez majd jobban szembe fog tűnni (talán neked is), ha lesz is rajta igazi tartalom is.

J. előzmény
Szerintem hagyd a fenébe. Találj ki valami egyedi dolgot... olyat amiből nincs n darab jól használható.

oken előzmény
Most alakítom át. előzmény
Az enyémről még valaki valamit esetleg?
Hi,

De most oszinten, van is valami az "oldalon", amit ertekelni lehet? előzmény
Azért mondtam, hogy szerkesztd a hozzászólásodat, hogy ne írj egymás után 600 egysoros hozzászólást, hanem ha eszed be jut még valami akkor írd oda utána...

oken

u.i. és igen, nem az én oldalam... előzmény
Csak a színek miatt mondod vagy a szöveg sem tetszik rajta ? előzmény
Akkor módosítok rajta. előzmény
Amúgy a tiéd az oken.extra.hu ? ;) előzmény
Na milyen ?

Gyerekes. előzmény
Hozzászólás szerkesztése ? Miért is ?
A téma lerágott csont ?
Amúgy milyen szerinted ? előzmény
Szerintem megint spanyolviasz.

oken

u.i ajánlott használni a hozzászólás szerkesztése gombot... előzmény
Az első három menüpontba tettem hirdetést.

Ingatlan/Albérlet, Állás/Munka, Jármű .

Új szerzeményem :

apróhirdető oldal

tadáám. ;)

Na milyen ?
Fizetett tárhelyen lesz, csak nem akartam arra a domainre feltölteni, mert még nem beszéltem a megrendelővel, hogy jó lesz-e így.

Valóban fakó lett, az eredeti terveim alapján igyekeztem kontrasztot kialakítani a fejléc-lábléc és a tartalom közt, csak a tartalom növekedésével kicsit színesebb lett, mint terveztem. előzmény
Nekem tetszik, bár kicsi fakónak tűnik, de az extras reklám miatt pont jó lesz, szóval én raknék bele egy kis piros színt még

A menünél szerintem szebb lenne, ha csak a csík színe változna, nem ilyen nagy bumszliban. előzmény
Szerintem nem rossz annyira, a fejlec es lablec elmenne. A legnagyobb gond az 1px-es fekete racsok (tul sok van beloluk, tul "elesek") es a feher alapon levo vilagosszurke szoveg, ami alig olvashato. előzmény
Egyszerű portál design. Legalábbis egyszerűnek tervezett (A lábléc alján nincs semmi, csak az extrás csík miatt lett magasabb a div. A fejléc még alakul, a grafikus készít majd valamit oda.)

Nekem így utólag ránézve nem tetszik, jobbat vártam magamtól. Vélemények?
Ha a pagerank miatt írod ide az oldalad címét (mellesleg többször is), az spammelés.. előzmény
Spammelés?! XD Olvasd el a témaindító hozzászólást! :D előzmény
Szia !

Szépek a képek.

:) előzmény
Ha valami releváns szót írnál a link szövegének, akkor talán érne is valamit. De nem akarok ötleteket adni, ezt itt eléggé spammelésnek érzem. Szóval légyszi ne ide. Aki potenciálisan használja, az valószínűleg úgyis tud róla. előzmény
És ha így írom? http://elte.sharq.hu előzmény
Így biztos nem fog nőni... :)

oken előzmény
Van itt egy weboldal, nem ismerem kié, nincs közöm hozzá, csak tetszik. Nektek beválik?

abacus
http://elte.sharq.hu

Na hátha nagyobb lesz a pagerankom XD (Elte-seknek különösen ajánlott [+regisztráció], többiek pedig be tudnak lépni jelszó nélkül is :))
A véleményeket köszi mindenkinek ! :)

Nemsokára újra jövök !

" Eljövök még hozzátok, viszontlátásra Pajtások ! "

előzmény
:) Oké ! előzmény
Golden,

Te véleményt kértél tőlünk az oldaladdal kapcsolatosan, mi elmondtuk. Kész.

Nem kell megvédeni azt amit csináltal. Neked valamiért tetszik - talán első munkád -, és fantáziát látsz benne, nekünk meg - ahogy oken is említette - n+1. képeslapküldő oldal semmi plusszal, semmi extrával, ami kiemelné, vagy visszacsalogatna az oldalra, és emiatt egyben értelmetlenné is válik számunkra.
Ennyi, nem kell ezt tovább ragozni. előzmény
Oszd meg!