Ezt a 7 dolgot kell tudnod programozóként, ha jól akarsz keresni

Keresés
Hírlevél

ASPC#C++CSSDelphiFlashJavaJavaScriptPascalPerlPHPPythonuniPaaSVisual BasicVisual C++  »    
Sorrend:
Időzóna:
Blokkméret:
Oszd meg!
Azt, hogy a megfelelő tudással rendelkező programozók a jó helyen kisebb vagyonokat is kereshetnek, mindenki tudja. De, hogy pontosan mik is azok az ismeretek és skillek, amikkel rendelkezni kell ahhoz, hogy valaki igazán szép pénzre tegyen szert, erősen megoszlanak a vélemények. Ezen kérdés eldöntésében segíthet egy kifejezetten HR-es magaz.. »tovább...
Ha ezeket kell tudnia egy programozónak, akkor valami párhuzamos dimenzióban dolgozok, mert ennek jó részéről még életemben nem hallottam, nemhogy dolgoznék is ezekkel. Ja, de várjunk csak, nem programozó vagyok, hanem szoftverfejlesztő.
Látod én rendőrnek mentem, papír nélkül informatiusként dolgoztam, 43 évesen nyugdíjas lettem, most a csökkentés után 150 a nyugdíjam. Érdemes tanulni ? Ha valami spec. képzettségen lett volna a mai napig is dolgoznék, valószínűleg sokkal több pénzért mint a nyugdíjam. Szerintem ez a nyugalom sokkal többet ér mint a pénz.

...és igen a maszek pékek - van ismerősöm - igen-igen jól keresnek előzmény
Hát, a cikk alapján nekem mégis inkább péknek kellett volna mennem.
minek is tanultam én anno TurboPascal-t???
Mindenesetre elkezdted :D előzmény
Csodálkozom, hogy erről a cikkről még nem indult meg egy ádáz viza
Oszd meg!