Melyik a legjobb ingyenes tárhely?

Keresés
Hírlevél

ASPC#C++CSSDelphiFlashJavaJavaScriptPascalPerlPHPPythonuniPaaSVisual BasicVisual C++  »    
nyitotta: Rikooo, idő: 2005.08.18., moderátor: netangel
  Értesítés változás esetén Felvétel kedvencekhez Küldés emailben
Sorrend:
Időzóna:
Blokkméret:
Oszd meg!
Az lenne a kérésem, hogy írjatok véleményeket, hogy melyik a legjobb INGYENES tárhely szolgáltató Magyarországon. Olyat keresnék, ami nem frame-s. PHP legyen.. MySQL nem szükséges...
1-2 ezer egy évre olyan nagy mutatvány?
legolcsóbb tárhely 900+fa , domain .net 1000+fa.

mennyit dohányzol meg sörözöl el egy héten? előzmény

Szerintem ez elég gyors és korrekt, igaz ingyen nem sokat ad de megéri megnézni;)

Ingyenes tárhely
Tudtok olyan ingyenes tárhelyet mondani ahol a MySQL-be lehet eljárást, függvényt, triggert létrehozni? Jobbhosting-nál, freeweben nem lehet... előzmény
Gyors regisztráció, kb 1 perc az egész. 300 Mb tárhely, 3db MySQL adatbázissal és PHP futtatási lehetőséggel
JobbHosting előzmény
csak tesztelésre miért nem jó a localhost? előzmény
Szerintem a uCoz szolgáltatása eléggé korrekt, könnyen kezelhető. Szépek a sablonok.
És ráadásul a uCoz új szolgáltatással bővült. A fórum, a chat, a blog, a hírek, stb. blokkok mellett már létrehozhatod saját webáruházadat is. Teljesen ingyenesen kapsz 400 MB kezdő tárhelyet, 246 kész honlaptervet, ami készen áll arra, hogy létrehozhasd saját profi honlapodat, és a sablonokat szabadon variálhatod saját elképzeléseid szerint. A tárhely mérete a honlapod létrehozásának pillanatától másodpercenként növekszik. Egy példa a webáruházra: Bézs otthonszépítő G. Aléria.
1_fill_320x240_hu.jpg
Szevasztok!

Tudnátok ajánlani egy tárhelyet ahová egyszerű beregisztrálni és támogatja a FRAME-eket? Csak tesztelésre kellene, így fontosabb lenne a gyors és egyszerű regisztráció mint a teljesítmény. Előre is köszönöm! Amúgy extrán vagyok jelenleg, de ott nem lehet használni FRAME-eket.
ANAwebs

-tárhely 300MB
-MySql
-PHP
-saját aldomain
-Script installer (Joomla, Ecommerce, PHPBB, WorldPress stb. automatikus telepítéséhez)
-PHP MyAdmin
stb...
Ott most le van zárva a regisztráció! előzmény
Igen, van. Hosting ABC, csak saját domain kell hozzá. (Én is náluk vagyok.) előzmény
Vannak már elég jó ingyenes tárhelyek 1500 MB-tól 3000 MB-ig, amelyek reklámmentesek, csak domain név kell hozzá. De 300 FT-ért már azt is lehet regisztrálni.

Infó: Bestoftarhely.info
előzmény
Es egy darab vinyoval mit csinalsz? előzmény
szerinem sokkal jobb ha tegyükfel neked van egy 80gigás vinyód, arra földobsz egy apache szervert 2 évree 2000 huf és akkor van kb75 gigád (ha nincs más a gépeden) és az elég sok.
Le lehet tölteni hozzá php értelmezőt, mysql-t, php my admint.....

üdv salgovip-webmaster
Van olyan ingyenes tárhely ami:
-reklámmentes
-php(5),mysql
-saját .htaccess,php.ini
-tárhely min. 500MB
???
Vagy túl sokat kértem???
Gondolom ASP-s weboldalak elhelyezése kizárt!? Vagy tévedek? Hajlandó lennék domain-t venni, ha lehetne ASP-t feltenni :)
MySQL-re nemigazán látok itt korlátot, de ha van, akkor 100 MB körüli lehet, a többi paraméter ami esetleg érdekelhet:
korlátlan e-mail cím
10 aldomain
20 giga adatforgalom
1 ftp account
1 mysql account
1 mysql adatbázis előzmény
Annyi ingyenes tárhely van már, hogy csak úgy lehet részt venni a versenyben, ha valami olyat dobsz fel ami még nincs. Lehet, hogy most gyors, de idővel egyre lassabb lesz ez is szerintem, mert nem fogja bírni. Én sem tudom, hogy éri ez meg nekik.. előzmény
Azt meg tudod mondani mennyi a mysql tárhely? (irtam nekik mailt, de még nem válaszoltak)

En is csodalkozom azon hogy ingyenes, 2300 ft / év ugye a domain kb, és ennyi...nem tudom.
Mondjuk nem sok infó van amugy megadva a honlapjukon, de lehet csak én nem találtam :) előzmény
biztos iparilag kemkednek előzmény
Nekem van.
Eleinte volt 1-2 hiba, de már egyáltalán nincs. Nincs reklám, csak egy nextarhely.hu-s logót, vagy akár egy sima szöveges linket kell kiraknod az oldaladra, meg elsődleges domain kell hozzá. Ezenkívül sokkal gyorsabb mint a többi ingyenes tárhelyszolgáltató (extra.hu...stb).
Csak azt nem értem miért éri ez meg nekik. előzmény
Erről a www.nextarhely.hu -ról van valakinek véleménye/tapasztalata? :) előzmény
NEXTarhely.hu - Az ingyenes magyar tárhelyszolgáltató
- 2000 Mb reklámmentes tárhely saját meglévő domainhez
- korlátlan e-mail cím és e-mail alias használat
- PHP script futtatás, MySQL adatbázis használat
- teljes értékű Control Panel
- egyéni hibaoldalak használata
stb
www.NEXTarhely.hu
Érdemes megnézni!
Én múltkor próbáltam velük felvenni a kapcsolatot , de nem sikerült.

Ebben az esetben felejtős..
Ha tényleg van egy látogatott oldalad, akkor megérné azt a havi pár száz forintot kiadni egy olyan szolgáltatásért, ami talán nem szűnik meg egyik napról a másikra. Ha ráadásul egy ilyen nagy látogatottságú oldalad van, akkor főleg..
Ha nem éri meg, akkor meg nem mindegy hova mész? Felsoroltál pár céget. Kezdheted az elején.. előzmény
Szerintem a tarhely.biz
Extra.hu
Vagy még jobb!
Ezek a legjobbak!
LINK előzmény
Erről tud valaki valamit: transcomisp.hu ???

Én múltkor próbáltam velük felvenni a kapcsolatot , de nem sikerült.
Mackó. előzmény
Maci. előzmény
Nem úgy írják, hogy "kölyök medve"? előzmény
Jól mondod!
előzmény
Oszd meg!