|
| Kategóriák: | Programozási nyelvek » Visual Basic |
| mobilport kérdése | privát | 2009.08.17. 18:24 | válasz |
| Üdv! Hogy lehetne meg csinálni hogy egy létező tárhelyre mentse az adott fájlt? Például: FTP Host: ftp.valami.hu FTP User: valaki FPT Pass: jelszo A program adott műveleteknél létrehoz és szerkeszt fájlokat. AZt szeretném hogy ezeket a fájlokat a tárhelyre készítse, és onnan olvasson belőle és oda írjon vissza. Van erre lehetőség? Előre is kösz! | |
| Árnyék megoldása (10 pont) | előzmény | privát | 2009.08.17. 18:34 | válasz |
| Van. .Net: FtpWebRequest VB6: Internet Transfer Control | |
| modislaszlo hozzászólása mobilport (18:24) részére | előzmény | privát | 2009.08.17. 18:28 | válasz |
| Ha nem zavar az ActiveX hasznalalt akkor itt talalsz komponens es peldat is.Hogy trial az ne zavarjon,privatba elmeselem,hogy lehet becsapni | |
| mobilport hozzászólása Árnyék (18:34) részére | előzmény | privát | 2009.08.17. 18:59 | válasz |
| Najó pontosítok egy kicsit -VB.NETben fejlesztem -És itt a kód amellyel létrehoznám az adott fájlt az FTPn keresztül: Dim sw As New IO.StreamWriter(nev.text) sw.WriteLine(valami) sw.WriteLine(valami) sw.WriteLine(valami) sw.WriteLine(valami) sw.WriteLine(valami) stb.. Ezt kéne hogy ne a program exe fájl-ja mellé csinálja hanem egy tárhelyre | |
| Árnyék hozzászólása mobilport (18:59) részére | előzmény | privát | 2009.08.17. 19:09 | válasz |
| 1. Elkészíted a file-t és feltöltöd ftp-vel, erre jó az FtpWebClient. Lásd a linket a fentebbi hozzászólásomban. 2. Felmappelsz egy FTP-t meghajtóként és erre másolsz. Gugli 10sec alatt ad neked erre kész forráskódot. | |
| grizzlygeza hozzászólása mobilport (18:24) részére | előzmény | privát | 2009.08.17. 19:16 | válasz |
| Szia! Péladkód: Dim clsRequest As System.Net.FtpWebRequest = _ | |
| mobilport hozzászólása Árnyék (19:09) részére | előzmény | privát | 2009.08.17. 20:51 | válasz |
| Az a baj hogy nem (csak) én használnám programot. A létrehozott fájlt az FTP-n keresztül érhetné el a felhasználó és úgy nem tudna belepiszkálni. Lehet a te megoldásod is jó csak én vagyok sötét | |