|
| Kategóriák: | Programozási nyelvek » JavaScript |
| Csak egy kérdés kérdése | privát | 2012.07.01. 11:07 | válasz |
| Hali, Van egy google ads-om, ami egy div-be jelenik meg. Ha rákattintok a hirdetésre, akkor új ablakba nyitom meg a hirdetést. viszont a div-et, ami az eredeti hirdetést tartalmazta, nem bírom bezárni/elrejteni. próbáltam az onclick-be egy a div-re vonatkozó function hide() {Hogyan kellene? | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (11:07) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:48 | válasz |
| Ennek elvileg mennie kellene, stimmel az ID? Nincs véletlenül két azonos ID-jű elem? | |
| Csak egy kérdés hozzászólása DJ_Tacee (11:48) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:51 | válasz |
| nincs. biztos. | |
| Csak egy kérdés hozzászólása DJ_Tacee (11:48) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:54 | válasz |
Talán rossz helyre teszem?<div id="div_jatek" style="text-align:center;"> | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (11:07) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:54 | válasz |
| És hogyan hívod meg a hide() függvényt? Mert ha a DIV-re teszed mint onclick az nem valószínű hogy menni fog, mivel bent egy iframe van (ha Google hirdetés) amibe ha kattintasz nem fut le a konténer div onclick eseménye. Ehelyett pozicionálj a sarkára egy "X" ikont amivel a kliens majd bezárja ha nem kell neki. | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (11:54) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:55 | válasz |
| SCRIPT TAG-nek mióta van onclick eseménye, hmm? Szerk.: természetesen TARGET attribútuma sincs. | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (11:54) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 11:57 | válasz |
| Ez így nem fog menni. 1: szerintem Google hirdetést nem tudsz új ablakba nyitni Infó itt: Opening the ads in a new window 2: a bezárás is úgy megy ahogy leírtam: a saját DOM fán belül, pl. egy ikonnal. | |
| Csak egy kérdés hozzászólása DJ_Tacee (11:55) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 12:19 | válasz |
| pedig működik a blankolás:) | |
| Csak egy kérdés hozzászólása DJ_Tacee (11:54) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 12:20 | válasz |
| A script tag-be tettem a hide()-ot, nem divre.. de láthatod a kódon. Hova kéne akkor tennem? | |
| Csak egy kérdés hozzászólása Csak egy kérdés (12:20) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 18:13 | válasz |
| Csak nem ilyen nehéz!? | |
| swmaster hozzászólása Csak egy kérdés (18:13) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 19:49 | válasz |
| Sajnos nem nehéz,hanem nem lehetséges,legalábbis szerintem nincs rá mód,hogy ezt megvalósítsd. Miért? Azért,mert a hide()-os onclick-eknek a linkeken kellene lenniük,azok viszont a script által generált Google-ös iframben vannak,ezt pedig nem tudod módosítani,mert az már cross domain kérés lenne,a böngészők pedig azt alapból letiltják... | |
| Csak egy kérdés hozzászólása swmaster (19:49) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 20:49 | válasz |
| Ugye a layer-ezést nem engedi a Google, így az nem megoldás. Csak akad valami, nem lehet ennyire vacak ez a webrendszer.. Milyen műveletet lehet akkor megfogni, ha nem tudjuk az onclik-et? Van bármi értelmes? Eltüntetni, eltolni, akármi.. | |
| swmaster hozzászólása Csak egy kérdés (20:49) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 21:17 | válasz |
| A linkek új ablakban/fülön nyílnak meg? Mert akkor ez esetleg beválhat: <body> taget írd át: <body onblur="hide();"> | |
| Csak egy kérdés hozzászólása swmaster (21:17) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 22:00 | válasz |
| És ezt a fenti kódban hová tegyem?:P A fenti kódot illesztem be a weboldalba. | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (12:20) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:36 | válasz |
| Mint leírtam SCRIPT TAG-nek se onclick sem target attribútuma nincs. | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (20:49) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:38 | válasz |
| Nem, nem lehet. Ennyi. A linkek egy olyan iframe-ben vannak amit nem érsz el, így az azokban található tulajdonságokat nem tudod módosítani. Ha lehetne is, az a Google szabályzatának megsértését jelentené. | |
| mandarin5 hozzászólása Csak egy kérdés (11:07) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:38 | válasz |
| Próbáld így, hát ha megy. document.getElementById('div_reklam').visibility = 'hidden'; | |
| DJ_Tacee hozzászólása swmaster (21:17) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:39 | válasz |
| Ez így trükkös, de lehetséges hogy beválik. Azt nem értem hogyan nyílik neki új ablakba, ez a furcsa. | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (22:00) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:39 | válasz |
| A BODY elemedbe. Ez annyit csinál hogy a BODY ha elveszti a fókuszt meghívja a hide() függvényt. | |
| DJ_Tacee hozzászólása mandarin5 (23:38) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:40 | válasz |
| Nem zavar hogy le sem fut a JS? A hidden-el még rosszabbat csinálsz mert az adott terület amit lefoglal nem lesz kattintható... Mellesleg szerintem style.visibility lenne a nyerő, nem csak magában, nincs ilyen tulajdonság... | |
| DJ_Tacee hozzászólása Csak egy kérdés (20:49) részére | előzmény | privát | 2012.07.01. 23:42 | válasz |
| Csak zárójelben jegyzem meg hogy hogy mindaz amin ügyeskedsz, azaz hogy user rá legyen kényszerítve a reklámra kattintásra az AdSense szabályzatával ellenes. Magyarul csalás. És (részben) ezért is van hogy egy szeparált iframe-t tesznek az oldalba hogy annak a tartalmát ne tudd piszkálni. Ha mégis megteszed, az csalás, és ezen a fórumon ez etikátlan. | |
| Csak egy kérdés hozzászólása DJ_Tacee (23:42) részére | előzmény | privát | 2012.07.02. 00:13 | válasz |
| Nem kényszerítem rá a kattintásra. Nem kell használnia a funkciót, ha nem akarja. A szabályzat azt mondja, hogy nem utalhatok a hirdetésre, nem tehetek fölé réteget, nem álcázhatom és nem jutalmazhatom a kattintásért. Azt nem mondja, hogy nem helyezhetem ki az oldalra úgy, hogy az a kattintás után eltűnjön. Legalábbis az én értelmezésem szerint ez nem lehet probléma. | |
| Csak egy kérdés hozzászólása mandarin5 (23:38) részére | előzmény | privát | 2012.07.02. 00:13 | válasz |
| És hová tegyem? Ha nincs onclick esemény? Fentebb van a kód. azon belül hová kéne tennem? | |