|
| Kategóriák: | Adatbázisok » Microsoft SQL Server Programozási nyelvek » SQL |
| level1 kérdése | privát | 2012.07.10. 16:57 | válasz |
| Sziasztok! Adott egy pdf űrlapom (adatok, dátum, checkbox, stb) ezen adatokat hogyan küldhetem SQL adatbázisba, mert nem jöttem rá, hogy mit kell hozzá beállítanom? Csatlakozni tudok hozzá, de küldeni adatot nem. Előre is köszönöm a válaszokat. | |
| strasszer megoldása (50 pont) | előzmény | privát | 2012.07.11. 13:59 | válasz |
| Azt irod:Emailben küld xml-t. Akkor nem tudnád ezt az xml-t feldolgozni? Az sokkal egyszerűbb sztem. | |
| strasszer hozzászólása level1 (16:57) részére | előzmény | privát | 2012.07.10. 17:13 | válasz |
| de küldeni adatot nem insert kell neked. De első lépésként: hogy olvasod ki a pdf-ből az adatokat? Ha ez megvan, akkor már nem lesz nehéz megirni az insertet. :) | |
| LjApplePie hozzászólása strasszer (17:13) részére | előzmény | privát | 2012.07.10. 19:07 | válasz |
| :) ne legyél gonosz pdf űrlapból sem biztos, hogy sikerül. de most kipróbálom, h acrobat pro űrlap, h küldi az adatokat. szerintem xml Milyen pdf űrlapod van? beállítani semmit nem tudsz, legfeljebb programozni:) | |
| level1 hozzászólása LjApplePie (19:07) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 08:28 | válasz |
| Egy sima adatlapom van pdf űrlapban. Név, születési idő, pár check box, táblázat. Emailben küld xml-t, de azt egy központi helyre kéne gyűjteni, vagy egyből sql-be insertelni, amire nem jöttem rá, hogy hogyan kell. Infopath tud egyből sql-be írni, de most nekem pdf-ből kéne | |
| Riha hozzászólása level1 (08:28) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 09:13 | válasz |
| Egy sima adatlapom van pdf űrlapban.Miként születik, mi állítja elő? A te progid, vagy idegen progi? | |
| level1 hozzászólása Riha (09:13) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 10:35 | válasz |
| LiveCycle Designer ES2-ben készült az adatlap. | |
| Riha hozzászólása level1 (10:35) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 10:44 | válasz |
| Szvsz nem támogatja..(Adobe LiveCycle Output ES2 2 ) Egyébként, Egy sima adatlapom van pdf űrlapban. Kapod, vagy előállítod? | |
| level1 hozzászólása Riha (10:44) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 11:27 | válasz |
| Szerkesztettem egy adatlapot benne, előállítottam. Gyakorlatilag ezt az adatlapot használva kellene a felhasználóknak kitölteni, akár többször is, és a rögzített adatokat szeretném SQL táblában tárolni. Riha: De ezek szerint az ES2-vel ezt nem tudom kivitelezni? mindenkinek köszönöm az eddigi hozzászólásokat | |