Pdf űrlap adatainak küldése sql adatbázisba probléma

Keresés
Hírlevél

ASPC#C++CSSDelphiFlashJavaJavaScriptPascalPerlPHPPythonuniPaaSVisual BasicVisual C++  »    
nyitotta: level1, idő: 2012.07.10., moderátor: netangel, megoldás elfogadva: 2012.08.06. 16:04
  Értesítés változás esetén Felvétel kedvencekhez Küldés emailben

Kategóriák:Adatbázisok » Microsoft SQL Server
Programozási nyelvek » SQL

Sorrend:
Időzóna:
Blokkméret:
Oszd meg!
Sziasztok!

Adott egy pdf űrlapom (adatok, dátum, checkbox, stb)
ezen adatokat hogyan küldhetem SQL adatbázisba, mert nem jöttem rá, hogy mit kell hozzá beállítanom?

Csatlakozni tudok hozzá, de küldeni adatot nem.

Előre is köszönöm a válaszokat.
Azt irod:Emailben küld xml-t. Akkor nem tudnád ezt az xml-t feldolgozni? Az sokkal egyszerűbb sztem. előzmény

de küldeni adatot nem
insert kell neked.
De első lépésként: hogy olvasod ki a pdf-ből az adatokat? Ha ez megvan, akkor már nem lesz nehéz megirni az insertet. :) előzmény
:) ne legyél gonosz pdf űrlapból sem biztos, hogy sikerül.

de most kipróbálom, h acrobat pro űrlap, h küldi az adatokat.
szerintem xml

Milyen pdf űrlapod van? beállítani semmit nem tudsz, legfeljebb programozni:) előzmény
Egy sima adatlapom van pdf űrlapban. Név, születési idő, pár check box, táblázat. Emailben küld xml-t, de azt egy központi helyre kéne gyűjteni, vagy egyből sql-be insertelni, amire nem jöttem rá, hogy hogyan kell. Infopath tud egyből sql-be írni, de most nekem pdf-ből kéne előzmény
Egy sima adatlapom van pdf űrlapban.Miként születik, mi állítja elő?
A te progid, vagy idegen progi? előzmény
LiveCycle Designer ES2-ben készült az adatlap. előzmény
Szvsz nem támogatja..(Adobe LiveCycle Output ES2 2 )
Egyébként,
Egy sima adatlapom van pdf űrlapban.
Kapod, vagy előállítod? előzmény
Szerkesztettem egy adatlapot benne, előállítottam. Gyakorlatilag ezt az adatlapot használva kellene a felhasználóknak kitölteni, akár többször is, és a rögzített adatokat szeretném SQL táblában tárolni.
Riha: De ezek szerint az ES2-vel ezt nem tudom kivitelezni?

mindenkinek köszönöm az eddigi hozzászólásokat előzmény
Van ötletetek a problémára? előzmény
Oszd meg!