|
| Kategóriák: | Programozási nyelvek » PHP |
| Zee kérdése | privát | 2012.07.11. 12:40 | válasz |
| Az alap gondolat hiányzik ... hogyan fogjak neki: van egy külső általam nem szerkeszthető oldal ide csak felhasználónév jelszóval tudok belépni ami gondolom létrehoz egy session-t, meg egy get-es egyedi id azonositot ezután egy linkről ami futásidőben generál egy file-t (aminek az aktuális idő a neve) szeretnék letölteni és mindezt autómatikusan, nincs jelentősége de kb. naponta egyszer html, php | |
| Howwie megoldása (20 pont) | előzmény | privát | 2012.07.11. 16:24 | válasz |
| A fenti kódban egy konkrét példát látsz bejelentkezésre. A kapott forrásból/fejlécből kibányászod az id-t és jöhet a letöltés. | |
| Howwie hozzászólása Zee (12:40) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 13:09 | válasz |
| Használj curl-t. Az minden ilyenre jó. | |
| Howwie hozzászólása Howwie (13:09) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 13:16 | válasz |
Egy kis segítség authentikációra és cookie kezelésre: | |
| Zee hozzászólása Howwie (13:16) részére | előzmény | privát | 2012.07.11. 14:38 | válasz |
| A link amit küldtél azzal le tudom tölteni, de csak ha már elötte bejelentkeztem és megkaptam a getes id-t hogy egyértelmű legyen: login után a cimsorban: http://www.link.hu/index.php?id=12kjg213c4fg3sy4fg3xs5 és ezt az id-t kell a letöltéshez a gethez adnom ez a biztos amit nem látok, hogy session hogyan működik ezért kellene először bejelentkeznem, kiolvasnom az id-t, aztán mehet a letöltés és ez az egész külső oldalon van, nem tudok hozzáférni, beleirni. | |