|
| Kategóriák: | Mobil informatika » GSM |
| Rojadon kérdése | privát | 2004.01.09. 12:47 | válasz |
| A telefon függetlenítést szeretném megtanulni csak ugye nem akarom azt a hibát elkövetni minden tapasztalat nélkül belevágjak a dologba. | |
| Rojadon megoldása (50 pont) | előzmény | privát | 2004.01.09. 14:28 | válasz |
| Öö ez most mi akar lenni valami internet cim mert annak nem igazán ok föleg hogy vannak benne ékezetes betük ha jól tudom azt csak jövöre vezetik be a neten Leirnád kicsit részletesebben mire gondoltál mondjuk egy mondatban köszönöm | |
| Cimby hozzászólása Rojadon (12:47) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 13:19 | válasz |
| warez://telefon függetlenítés | |
| kisstothmarcell hozzászólása Rojadon (14:28) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 14:32 | válasz |
| Azt akarta mondani, hogy ez nem egy warezes oldal! | |
| elite hozzászólása Rojadon (12:47) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 14:44 | válasz |
| Szerintem gyorsan zárd le a témát, mivel a telefonfüggetlenítés törvény ellenes cselekedet, és gondolom előbb utóbb a moderátor fog majd közbe szolni. | |
| horvzolt2 hozzászólása elite (14:44) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 14:51 | válasz |
| Ez azonban nem sokáig lesz így, mert a közeljövőben vétozni fognak a törvények, és a saját telefonjával mindenki azt csinál majd amit akar, és ebbe beletartozik a függetlenítés is. Természetesen az előző hozzászólónak igaza van, mert most ez még illegális. HorvZolt | |
| wecky hozzászólása horvzolt2 (14:51) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 15:37 | válasz |
| a bibi az, hogy most sem tiltja semmi és senki, hogy az ember a saját telefonával azt csináljon, amit akar. az már más kérdés, hogy ha X szolgátatótól veszel 1 telcsit, akkor a mobil csak X simmel megy. ja és alá is kell írni vmit... de senki nem kötelez senkit arra, hogy olcsóbb készüléket vegyen | |
| elite hozzászólása wecky (15:37) részére | előzmény | privát | 2004.01.09. 15:55 | válasz |
| Itt nem az a lényeg, hogy nem áll melletted valaki, és csap rá a kezedre. A saját, vagy akár más dolgaival is azt csinálhatsz amit akarsz, csak ezért felelőségre vonhatnak. Senki nem tiltja a telefon kikódolást, csak ha kiderül, akkor a szolgáltató beperelhet, és szerintem nem csak feltételesen, hanem be is perel. Aki azt állítja, hogy a saját telcsijével azt csinál, amit akar, az elötte olvassa el azt a szerződést, amit aláírt a telefon vásárlásakor. A továbbiakban nincs értelme ezt a kérdést feszegetni. Mivel ez egy fejlesztői portál, ennek a topiknak nincs igazán helye itt... | |
| kardosi hozzászólása elite (15:55) részére | előzmény | privát | 2007.02.19. 11:32 | válasz |
| Srácok! Nekem van egy Alcatel 715-ös, nagyon jó telefonom! Az előfizetésem már lejárt a szolgáltatónál és át is vittem a számomat egy másik szolgáltatóhoz!!!! Viszont a régi szolgáltató csillagászati áron (10 000HUF!!!) hajlandó kikódolni a készüléket! Az új szolgáltató pedig -ugyebár- nem vállalta... Namármost, az új szolgáltatónál emiatt kellett vennem egy új telefont... Lett belőle egy nokia2610-es, ami egy kalap xart sem ér... Napfényben nem látni a kijelzőjét, alig hallható, ha hívnak (max. hangerőre van véve), kezelése rettenetes!!! (Tipikusan a "digitális csimbummcirkusz multimédiás hülyegyerekeknek") Szóval a nokia2610 mindenre jó, csak éppen telefonként használhatatlan... Tehát, tud nekem valaki az Alcatel 715 kikódolásában segíteni? Hangsúlyozom, lejárt a szerződésem azzal a szolgáltatóval, akitől anno a telefont vettem!!!!! | |
| KisJ hozzászólása horvzolt2 (14:51) részére | előzmény | privát | 2007.02.19. 11:35 | válasz |
| Ez azonban nem sokáig lesz így, mert a közeljövőben vétozni fognak a törvények, és a saját telefonjával mindenki azt csinál majd amit akar, és ebbe beletartozik a függetlenítés is. A sajátoddal igen. Amit ugy veszel hogy csak egy részét fizeted ki a többit meg a szolgáltato, es majd a torlesztesz neki beszlegetessel. Az mindig is illagalis lesz. Es ez igy van jol. | |
| stl hozzászólása KisJ (11:35) részére | előzmény | privát | 2007.02.19. 12:26 | válasz |
| Ezért van a hűségnyilatkozat. Aminek lejárta után már bejött a pénzük, hisz azért találták ki. Tehát onnantól jogosan mennék át más szolgáltatóhoz - ha nem lenne benne a SIM korlátozás. Vagy nem? (arról az esetről nem is beszélve, mikor szolgáltítónál veszem, de teljes áron - merthogy ilyen is lehetséges) (bár ez csak elvi fejtegetés, kíváncsi lennék egy ügyvéd mit mondana rá) | |